Вангелија Дулгерова Маркова

Историја

01 септември, 2019 2.45 KB csv 55b926b5dd08bbeaa58efd3a17adb3a4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ центар за социјална работа Валандово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "2.380, 00 еур", Тутунска банка 2017, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "333.109, 00", Тутунска банка 2014, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "60.000, 00", Стопанска банка 2016, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "369.000, 00", 2017 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "252.808, 00", 2018 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "642.121, 00", 2014 2025,

Друг имот, Личен имот, Земјоделско земјиште 2966 м2 Мечкин даб Валандово, "90.000, 00", , Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "940.000, 00", 1343 м2 Валандово 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "329.000, 00", 3295 м2 Валандово 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "927.000, 00", 9276 м2 Валандово 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.336.732, 00", 345 м2 Валандово 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.814.250, 00", 159 м2 Валандово 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "159.900, 00", Трактор Фергусон 1979/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", - -/-, Стекнување со договор за купопродажба