Зоранчо Трајанов

Историја

10 мај, 2018 2.33 KB csv a37dae5775ca91c51dcd290ec249d406

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ„Страшо Пинџур“-Карбинци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "260.000, 00 денари", Тутунска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "92.000, 00 денари", Про кредит банка 2017, Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на родители, Шталски молзни крави, "900.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на родители, две куќи во село Аргулица, "8.000.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", 9.000 м2 село Аргулица 2014 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "850.000, 00 денари", 28.000 м2 село Аргулица 1990 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "60.000, 00 денари", 1.600 м2 село Аргулица 1998 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "120.000, 00 денари", Трактор Фергусон 533 1990/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "600.000, 00 денари", Трактор Ландини 8880 1998/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Сеат Леон 2007/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Даеву Матиз 1999/2000, Стекнување со договор за купопродажба