Цвета Јанчева

Историја

12 јули, 2016 719 B csv 56ea81eabad6872b63bd95eea4eef2f8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на училишен одбор > СОУ „БОГДАНЦИ“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа во изградба, "30.000.000, 00 денари", 120 м2 Богданци 1989 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.200.000, 00 денари", 39 м2 Богданци 1979 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Сузуки Свифт 1997/2011, Стекнување со договор за купопродажба