Мирка Јакимовска

Историја

29 март, 2018 2.64 KB csv ab3a57fb8fe66fe4b37550529ca55671

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОЈУ Детска градинка „Детелинка“ - Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "20.000, 00", Тутунска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "29.456, 00", Тутунска банка 2008, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 2025,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.200.000, 00 денари", 6.681 м2 село Петралица 1989 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "130.000, 00 денари", 526 м2 Ранковце 1977 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "240.000, 00 денари", 23.673 м2 село Подржикоњ 1993 1/6, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "3.700.000, 00 денари", 183.292 м2 село Подржикоњ 1993 1/3, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "30.000, 00 денари", 18.299 м2 село Подржикоњ 1993 1/42, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "70.000, 00 денари", "67, 53 м2 село Подржикоњ 1993 1/6", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "6.000.000, 00 денари", 511 м2 Крива Паланка 2005 1/1, Стекнување со наследство

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "307.500, 00 денари", 2015, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "420.000, 00 денари", БМВ Х3 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "122.000, 00 денари", Опел Корса 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба