Дијана Јулоска

Историја

03 април, 2016 326 B csv 693b53ab43a3170896b8a8329096f231

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Христо Узунов“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.825.320, 00 денари", "56, 4 м2 Охрид 2008 1/2", Стекнување со договор за купопродажба