Абдусамед Шабани

Историја

29 март, 2018 1.03 KB csv 6d15477db5e764a1060b64155a7998dc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Комунална хигиена - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, Приход за трето дете, "8.500, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, "6.188 м2 село Шишево, Скопје 2016 1/3", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, нема податок, 851 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, нема податок, "406 м2 село Шишево, Скопје 2015 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Нисан Алмера 2002/2016, Стекнување со договор за купопродажба