Невенка Митева

Историја

10 мај, 2018 733 B csv 189d74daa6e8ac46feae237601feccdc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „ Крсте П. Мисирков“ Оризари

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, -, 5250 м2 Оризари 2010 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, -, 632 м2 Оризари 1987 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "180.000, оо денари", Фолкцваген Поло 2003/2017, Стекнување со договор за купопродажба