Јагода Ристеска

Историја

03 април, 2016 1.75 KB csv 102588f95cd13ef62dfda20d60e55434

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 150.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 44.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "1.000.000, 00 денари", 40 м2 Пробиштип 1999 Подрум, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 220 м2 Пробиштип 1988 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.000.000, 00 денари", 67 м2 Пробиштип 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 1969 1/4, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Машини и друга опрема, "300.000, 00 денари", Ехо ЛТХ 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Цитроен Ксара 1998/1998, Стекнување со договор за купопродажба