Лиман Мухаџири

Историја

10 мај, 2018 1.00 KB csv 6b794207f953ae49b87d5912942c1334

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик главен ревизор > Ревизорско тело за ревизија на инструментот за претпристапна помош

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.250.000, 00 денари", 2011 2031,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.800.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 2011 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.500.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 1998 0%, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Опел Корса 1997/2010, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Рено Меган 2003/2009, Стекнување со договор за купопродажба