Лилјана Спасоска

Историја

29 март, 2018 1.08 KB csv d94e0364578df11aba640b3a6f0d5317

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Јавен обвинител > Јавно обвинителство на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, променлива, Комерцијална банка -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "50.000, 00 евра", 50 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, "1.220 м2 село Говрелово, Скопје 2013 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, /, "53 м2 село Говрелово, Скопје 2012 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "844.850, 00 денари", Даихатсу Териос 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба