Зендел Јонузи

Историја

03 април, 2016 1.09 KB csv 4e970cdb29195b98a3ffb4e27290ef38

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Комуналец Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 2.500, 00", Прокредит Банка 2009, Стекнување со договор за подарок

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "48.000, 00 денари", за 3 месеци,

Други приходи, Личен имот, плата, "34.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, -, 80.000 м2 село Г.Строгомиште 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.678.000, 00 денари", 89 м2 Кичево 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "91.950, 00 денари", Голф 3 1994/2002, Стекнување со договор за купопродажба