Иле Митковски

Историја

10 мај, 2018 1.94 KB csv 7d1a306adb96646adfb4dc31e49d4e01

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "70.000, оо денари", НЛБ Банка 2014, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "370.000, оо денари", 18.10.2016 01.11.2022,

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "150.000, оо денари", 22 м2 Куманово 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "36.000, оо денари", 61 м2 Куманово 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "850.000, оо денари", 114 м2 Куманово 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, "18.000, оо денари", 29 м2 Куманово 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, "24.000, оо денари", 131 м2 Куманово 2013 1/3, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, "150.000, оо денари", 23 м2 Куманово 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, оо денари", Хјундаи Сантафе 2002/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, оо денари", Ауди А4 1998/2004, Стекнување со договор за купопродажба