Бедри Адеми

Историја

28 април, 2020 672 B csv a0382075de1d0065355746cc80a9360e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет „Мајка Тереза“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "18.446.700, 00", 200 м2 Тетово 2015 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "450.000, 00", Сеат Толедо 2005/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500.000, 00", Мерцедес Е класа 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба