Гордана Глаткова

Историја

04 јануари, 2022 1.21 KB csv e491ea744d579b3f5eb839ece2e62436

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на стручна комисија > Министерство за земјоделство шумарство и водостопанство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "550, 00 ЕУР", Комерцијална банка -, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "490.000, 00", 2020 2030,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.000.338, 00", 2021 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.300.000, 00", 104 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "7.400.000, 00", 150 м2 Скопје 1976 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "18.000, 00", Шкода Фелиција 1996/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Мазда 6 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба