Билјана Филипова

Историја

25 јануари, 2020 1.39 KB csv dbf7f18ce4c4ef33442f2fd8b9fe52e0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здраствен Дом Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарски депозит, "1.012.025, 00", Комерцијална банка АД Скопје 13.11.2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.171.513, 00", 2018 2023,

Други приходи, Личен имот, хонорар по договор, "24.000, 00", 2019,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, /, 235 м2 Неготино 2011 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "60.000, 00", 2663 м2 Неготино 2001 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, 2663 м2 Неготино 1989 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.080.001, 00", Тојота Корола 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "861.000, 00", Тојота Корола 2010/2011, Стекнување со договор за купопродажба