Коста Начевски

Историја

28 април, 2020 1.11 KB csv ec68dfa07bab4b20f586671abc6f9d90

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Дрисла

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "2.150.000, 00", 2015 2030,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "900.000, 00", 3200 м2 Валандово - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.800.000, 00", 314 м2 Скопје 2007 -, - недал податок -

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "600.000, 00", златен накит -/-, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00", Мерцедес Б Класа 2013/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00", Хјундаи Галопер 2000/2009, Стекнување со договор за купопродажба