Љубиша Георгиевски

Историја

03 април, 2016 1.64 KB csv 225d0df0484b544fe590dae47d02c6c4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Србија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 3.000, 00", Стопанска банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 10.000, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2004, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 10.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2008, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "500.000, 00 ден", "30 м2 село Кучково, Скопје 1984 1/1", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.660.000, 00 ден", 59 м2 Скопје 1992 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.290.000, 00 ден", 105 м2 Скопје 1993 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Цитроен ХМ 1998/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "480.000, 00 денари", Дачија 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба