Иван Иванов

Историја

03 април, 2016 689 B csv 39719351a40f85a8437ce251ec146ed2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Средно општинско училиште “Киро Спанџов-Брко“ - Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "120.000, 00 денари", 4.700 м2 село Марена 2001 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "400.000, 00 денари", 9.300 м2 село Марена 2001 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.842.000, 00 денари", 67 м2 Кавадарци 2001 -, Стекнување со договор за купопродажба