Борис Дучков

Историја

20 октомври, 2017 1.82 KB csv f6911796f84dd9c38acb9ed364e1cda9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Водостопанство на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Депозит, -, Стопанска банка 2012-2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Депозит, -, Тутунска банка 2012-2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Депозит, -, Комерцијална банка 2005-2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Депозит, -, Стопанска банка 2014-2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, -, Стопанска банка 2015, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Меница за кредит, -, 2016 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, -, 18м2 +18м2 Скопје 2011/ 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 278 м2 Гевгелија 1987 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, -, 40 м2 + 3 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Удели, "160.000, 00 денари", 50% 2008, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Имот на деца, Удели, "307.500, 00 денари", 100% 2015, Стекнување на друг начин