Асаф Адеми

Историја

03 април, 2016 1.01 KB csv 9e82a7ed1e371277a089f9705cb8e798

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Кралството Данска

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "1.200.000, 00 денари", 2005 10 години,

Други приходи, Имот на родители, Закуп од деловен простор, "20.000, 00 денари", Месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со деловен простор и двор, "30.000.000, 00 денари", 240 м2 Гостивар 1967 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "900.000, 00 денари", БМВ 530Д 2001/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Ренаулт 9 1994/1994, Стекнување со договор за купопродажба