Кристијан Чушков

Историја

06 март, 2018 1.22 KB csv 323d2cbae7c9b85113854f537661aafa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Јавно сообраќајно претпријатие - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2014 2024,

Други приходи, Личен имот, Рента, "17.000, 00 денари", од 22.02.2017,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.200.000, 00 денари", 68 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.000.000, 00 денари", 81 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Пежо 107 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.200.000, 00 денари", АУДИ А4 2011/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "100.000, 00 денари", 100 2007, Стекнување со договор за купопродажба