Бранко Тодоровски

Историја

06 декември, 2019 1.19 KB csv 2aa39721eb097f85f4d773e7fd1611f6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > УД „Боро Менков“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "732.000, 00", 12.000 м2 Кр. Паланка 1991 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.300.000, 00", 100 м2 Кр. Паланка 1991 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.500.000, 00", 6.000 м2 Кр. Паланка 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "400.000, 00", 10.000 м2 Кр. Паланка 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.000.000, 00", 100 м2 Кр. Паланка 2012 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "160.000, 00", Опел Фронтера 2001/2014, Стекнување со договор за купопродажба