Наташа Аврамска

Историја

03 април, 2016 362 B csv e7ae0edf664419927834c35895bc8153

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Општинско основно училиште„Дедо Иљо Малешевски“-Берово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба