Драгица Николовска

Историја

02 октомври, 2019 2.43 KB csv 1e4a36c36a65452c32060e9fa4364f99

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "50.000, 00", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "300.000, 00", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.800.000, 00 денари", 2017 2034,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "163.000, 00 денари", 2000 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "2.000.000, 00 денари", 70 м2 Прилеп 1993 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "9.000.000, 00 денари", 108 м2 Црна Гора 1979 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "47.000.000, 00 денари", 120 м2 Прилеп 1984 1/3, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.400.000, 00 денари", 60 м2 Прилеп 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "1.000.000, 00 денари", 2010, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Благородни метали, -, Накит -/1994, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Други превозни средства, "150.000, 00 денари", Веспа Беверли 2010/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, -, Уметнички слики -/1994, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Ауди А6 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба