Себа Ибраими

Историја

03 април, 2016 321 B csv 558724460757a7e594d9cc51b8eb0459

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Рамиз - Хамид“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "0, 00", Комерцијална банка 2006, Стекнување на друг начин