Зора Чадамова

Историја

02 септември, 2018 1.01 KB csv a8b80ee1207f6a2dcf35afdc04898f8f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Кочо Рацин Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00", 2017 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.353.000, 00", 2015 2025,

Друг имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "153.750, 00", , Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.500.000, 00", 400 м2 Прилеп 1998 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.000.000, 00", 300 м2 Прилеп 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Алфа Ромео 156 1999/2018, Стекнување со договор за купопродажба