Влатко Ристовски

Историја

04 јануари, 2022 1.11 KB csv 21c614901d240c137ac1b68be68532a2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.230.000, 00 денари", 2021 2031,

Недвижен имот, недал податок, Деловен простор, "900.000, 00", 32 м2 Крива Паланка 1998 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјоделско земјиште, "600.000, 00", 10 АР Крива Паланка 2003 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "1.800.000, 00", 40 М2 Скопје 2018 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Стан, "3.000.000, 00", 101 м2 Крива Паланка 1992 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", "Ауди А4, Караван 2005/2019", Стекнување со договор за купопродажба