Маја Дерменџиев

Историја

03 април, 2016 707 B csv 570fa2305da32ae29679bedb688569f1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за хематологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "93.153, 00 денари", 2005 2017,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "942.814, 00 денари", 2011 2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.600.000, 00 денари", 41 м2 Скопје 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.600.000, 00 денари", 76 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со наследство