Тони Димов

Историја

15 септември, 2019 508 B csv c6ab21a4c9a6efee7f55cb6fac388d8d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Браќа Миладиновци- Аеродром Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "350.000, 00", Рено Лагуна 2009/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "246.000, 00", Пежо 308 2008/2014, Стекнување со договор за купопродажба