Александар Цветкоски

Историја

10 мај, 2018 1.73 KB csv cfe80263e31a509a4de68aa270e36b86

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Средно општинско економско училиште “Јане Сандански“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "1.000, 00 еур", Комерцијална банка 2015, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "1.000, 00 еур", Комерцијална банка 2015, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "5.000, 00 еур", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "200.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, "80.000, 00", Стопанска банка 2015, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.000.000, 00", 17968 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.500.000, 00", 1300 м2 Битола 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.500.000, 00", 160 м2 Битола 2014 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "170.000, 00", Фиат Пунто 2000/2010, Стекнување со договор за купопродажба