Дритон Сулејмани

Историја

07 февруари, 2019 923 B csv e66996453bfeb420e8b7738e272c9fbc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Природонаучен музеј на Македонија - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.768.248, 00", 2018 2034,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.152.500, 00", 64 м2 Куманово 1997 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.913.838, 00", 187 м2 Куманово 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "184.500, 00", Рено Сценик 2006/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "115.900, 00", Мерцедес 2000/2018, Стекнување со договор за купопродажба