Александар Дракулевски

Историја

03 април, 2016 1.56 KB csv eb3e26784ac6adf086ca9fe2a81ff54d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за очни болести

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "610.000, 00 денари", 2012 8 година,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.200.000, 00 денари", 50 м2 Берово 1992 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.100.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 1995 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.800.000, 00 денари", 55 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.800.000, 00 денари", 55 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Сеат Ибица 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Сеат Леон 2005/2005, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Пежо 407 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба