Ндерим Неџби

Историја

03 април, 2016 1.01 KB csv 23c824f592c3b6e804fb2a690208cf58

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Пашко Васа“ Групчин

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "550.000, 00 денари", 2013 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "330.000, 00 денари", - -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Надомест за трето дете, "8.360, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.300.000, 00 денари", 210 м2 Желино 2007 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.215.000, 00 денари", 57 м2 КРД 7/10 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес бенз 2001/2015, Стекнување со договор за купопродажба