Бранка Шишовска

Историја

12 јули, 2016 1.40 KB csv 2d7f5c129cd0fe456206c59dc8f64c3e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Берово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2015 6 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "120.000, 00 денари", "0, 19 хектари Берово 2004 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "198.000, 00 денари", "0, 33 хектари Берово 2004 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "200.000, 00 денари", "0, 40 хектари Берово 2004 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 154 м2 Берово 1979 1/3, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "442.000, 00 денари", 162 м2 Берово 2013 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Ренаулт Канго 2005/2009, Стекнување со договор за купопродажба