Џеваир Османи

Историја

03 април, 2016 422 B csv 23df411d7ba381dea0c33255683b1699

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Мехмет Дерала“ - с.Градец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 2020,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "210.000, 00 денари", Опел Вектра 2000/2013, Стекнување со договор за купопродажба