Катерина Данаилова

Историја

03 јануари, 2017 897 B csv c448964461cad43d9fd0e3fbefa6d5bb спореди
19 ноември, 2016 900 B csv 12db83cb22a3fd0dc67b6af13186ac28

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Библиотека Страшо Пинџур Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, приход остварени од лозов расад, "300.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.320.000, 00 денари", 101 м2 Неготино 2011 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 138 м2 Неготино 2001 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Пежо 206 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба