Пенка Мантова Здравковска

Историја

03 април, 2016 2.22 KB csv d766c8750492168fa1e09446245bd2c7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "470.000, 00 денари", 2014 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2014 7 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 2111 м2 Кисела Вода 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 2297 м2 Кисела Вода 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 2461 м2 Кисела Вода 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 501 м2 Кисела Вода 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 539 м2 Кисела Вода 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 807 м2 Кисела Вода 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 73 м2 Кисела Вода 2015 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "394.092, 00 денари", 267 м2 Прилеп 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "123.445, 00 денари", "3527 м2 КО Варош, Прилеп 2014 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.607.236, 00 денари", 95 м2 Прилеп 2014 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Поло класик 1999/2009, Стекнување со договор за купопродажба