Јане Бакрески

Историја

04 јануари, 2022 495 B csv f181595dc64c323036bf33e52e82ddb1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Факултет за применети информатички технологии при Универзитет „Св.Апостол Павле“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "264.770, 00", Peugeot 407 2007/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", CITROEN Xsara 1997/2010, Стекнување со договор за купопродажба