Оливер Зафировски

Историја

09 април, 2016 2.59 KB csv 07951a6a5440867e5bed66b5f23e313b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Институт за белодробни заболувања кај децата - Козле

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "EUR 17.000, 00", Уни банка и Стопанска банка -, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "EUR 5.000, 00", Уни банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Паушал како член на совет на општина, "13.500, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "8.000, 00 евра", 12.000 m2 Р.Словенија 2014 1/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "30.000, 00 евра", 49 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "14.000, 00 евра", 457 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, недал податок, Деловен простор, "14.000, 00 евра", 14 м2 Скопје 1992 /, - недал податок -

Недвижен имот, недал податок, Стан, "60.000, 00 евра", 62 м2 Скопје 1982 /, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "15.000, 00 евра", Фолксваген Голф - 6 -/2009, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.082.462, 00 денари", Мицубиши АСХ 1.8 Д 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "7.000, 00 евра", Пежо 1007 -/2008, - недал податок -

Хартии од вредност, недал податок, Акции, нема податок, 100 2007, - недал податок -

Хартии од вредност, недал податок, Акции, нема податок, 20 2007, - недал податок -

Хартии од вредност, недал податок, Акции, нема податок, 50 2007, - недал податок -

Хартии од вредност, недал податок, Акции, нема податок, 60 2007, - недал податок -