Африм Алити

Историја

01 септември, 2019 997 B csv b2f6f74f603855dae75cf799a6a8cfd9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ Сами Фрашери Гимназија - Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.045.000, 00", 11/2015 2028,

Други приходи, Личен имот, Хонорари од проекти, "50.000, 00", Годишно,

Други приходи, Личен имот, Хонорари по основа на авторски права, "12.800, 00", 7 месеци во годината,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.000.000, 00", 4000 м2 с.Опае 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.600.000, 00", 170 м2 с.Опае 2014 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", ФВ Голф 5 2004/2010, Стекнување со договор за купопродажба