Саша Богдановиќ

Историја

03 април, 2016 1.43 KB csv c53d0f41970194864f352cffbf31a09c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Пакинзи на Општина Центар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.001, 00 денари", 2015 5 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "922.500, 00 денари", 2015 15 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "500.000, 00 денари", 72 м2 Куманово - 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "4.500.000, 00 денари", 4.800 м2 Куманово - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 80 м2 Куманово - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 400 м2 Куманово - 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.800.000, 00 денари", 70 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "185.000, 00 денари", Шкода Октавија 2008/2013, Стекнување со договор за купопродажба