Марјан Јовановски

Историја

06 декември, 2019 1.94 KB csv 1ec7bdc0cd4fb41a734a81fb2d995d99

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Ѓорѓија Пулевски

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.233.866, 00", 2015 2027,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "36.000, 00", - -,

Друг имот, Заеднички имот, девизии и накит, "1.200.000, 00", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Кирија од стан, "6.000, 00", од 01.03.2019-31.12.2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, -, 16 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.630.000, 00", 63 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Паркинг простор, -, 14 м2 Скопје 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, -, 4 м2 Скопје 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.258.446, 00", 56 м2 Скопје 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "432.600, 00", Volkswagen Golf 2008/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "305.000, 00", Suzuki DL650 2011/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "365.000, 00", Volvo XC90 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба