Зоран Митрески

Историја

03 април, 2016 2.86 KB csv cada3f92f0602567884e58863bea424b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 624, 31", Охридска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 7.479, 00", Охридска банка АД Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Трансакциона сметка, "денари 20.810, 00", Охридска банка АД Скопје 2013/14, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Трансакциона сметка, "денари 81.891, 00", Охридска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 23.443, 00", Охридска банка АД Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 25.398, 00", Охридска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "756.012, 00 денари", 2013 5 години,

Друг имот, Имот на брачен другар, Средства во готово, "30.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на деца, Средства во готово, "120.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Друг имот, Личен имот, Средства во готово, "60.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.200.000, 00 денари", 154 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со подрум, "3.450.000, 00 денари", 60 м2 со 10 м2 Скопје 2013 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан со подрум, "3.450.000, 00 денари", 60 м2 со 10 м2 Скопје 2013 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "300.000, 00 денари", Сеат Кордоба 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба