Анита Ангеловска

Историја

01 септември, 2019 1.16 KB csv 1d261dacb7b711180974a356d4e280d4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Кирил и Методиј Стајковци-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00", 2014 2021,

Други приходи, Личен имот, Додаток за трето дете, "8.300, 00", месечно,

Други приходи, Личен имот, Хонорари по основ на авторски и други права, "3.000, 00 од ден", повремено,

Други приходи, Личен имот, алиментација, "10.000, 00", секој 20 во месецот,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "2.440.000, 00", 84 м2 + 440 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "1.830.000, 00", 164 м2 Скопје 2018 66 м2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00", Рено меган Гранд Сеник 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба