Агим Шаќири

Историја

04 јануари, 2022 404 B csv 96840388c86597fcb153e69f24a3aca7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Шеф на кабинет > Министерство за информатичко општество и администрација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.500.000, 00", 2020 2030,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Мерцедес Бенз Е 220 СДИ 2006/2018, Стекнување на друг начин