Киро Салвани

Историја

02 октомври, 2017 1.48 KB csv ca4aaf42b51f1fcdd087a72eeee144ea спореди
03 април, 2016 1.48 KB csv b096c48b8375307d2cd8355b549ddbdf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Медицински симулациски центар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "денари 900.000, 00", Штедилница “Фулм“ 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарски депозит, "денари 600.000, 00", Халк Банк 2012, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Камати, "11.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Рената, "15.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа за одмор, "900.000, 00 денари", 114 м2 Скопје 2010 50%, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.600.000, 00 денари", 86 м2 Скопје 2003 50%, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.800.000, 00 денари", 110 м2 Скопје 2010 100 %, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "650.000, 00 денари", Мицубиши Аутлендер 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба