Милена Ристова Михајловска

Историја

03 април, 2016 1.10 KB csv fa04c1e3fa26771850ed12498e21ac2c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Библиотека “Гоце Делчев“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "179.321, 00 денари", 15 м2 Штип 2011 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "30.000, 00 денари", 100 м2 Штип 2011 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.254.627, 00 денари", "64, 51 м2 Штип 2011 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.433.764, 00 денари", "68, 45 м2 Штип 2007 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Пасат 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба