Анида Цецева

Историја

03 април, 2016 453 B csv 09b4ba2adc197cc334d4d3d83d126008

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОЈУ Детска градинка “Димче Мирчев“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, недал податок, Паушал за членство, "6.000, 00 денари", -,

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, нема податок, Опел Астра 1996/2004, Стекнување со договор за купопродажба