Јулијана Петановска

Историја

10 мај, 2018 1.28 KB csv f5f2eabfdae30cf607c00a138f4f076e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Советот за образование на возрасните > ЈУ Центар за образование на возрасните

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "17.700, оо денари", Штедилница „Фулм“ 18.05.2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "150.000, оо денари", 24.12.2015 15.01.2022,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "50.000, оо денари", 21.10.2016 15.11.2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "125.000, оо денари", 30.04.2015 15.05.2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "48.000, оо денари", 31.03.2016 15.04.2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "58.000, оо денари", 03.05.2017 15.05.2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.800.000, оо денари", 69 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, оо денари", Опела Астра 2007/2009, Стекнување со договор за купопродажба