Александра Јелиќ Исаиловска

Историја

28 април, 2020 727 B csv 4035578d96a132556efbb8749acffffd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУДГ Срничка Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "984.000, 00", 2017 2031,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.836.000, 00", 88 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Цитроен Ц4 2005/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Југо Корал 60 1989/1997, Стекнување со наследство